Маняче лого

Условия за доставка

Доставка на детски дрехи, детски аксесоари, детски обувки и детски играчки
След като направите поръчка в нашия онлайн магазин, ще бъдете уведомени автоматично за направената поръчка на посочения от Вас електронен адрес. Важно е този електронен адрес да бъде правилно въведен, което ви дава възможност да проследявате дали сте направили поръчка в какъв етап на изпълнение е тя.
Служител от отдел „Връзки с клиенти“ ще се свърже с вас по телефона за потвърждение на заявката от 09-16.00ч.
Поръчката може да се направи и по телефона: 0894724742
Поръчки направени до 16.00 ч. се изпращат на същия ден.
При проблем с поръчката можете да се обадите по телефона: 0894724742

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА:

За всички гости и жители на гр.Варна може да се получи стоката в маг. Маняче на адрес: ул.Парижка комуна №8 / зад Централна поща / тел: 0894724742

Всички поръчки се изпращат с преглед и право на връщане за ваша сметка.
За поръчка под 100 лв. Доставка е до офис на Еконт: 6 лв.

Доставка до адрес: 7 лв.             

За поръчка над 100 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
При доставката на стоката се дължи дължимата сума на куриера.Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ:

Поради естеството на продаваната стока ние приемаме връщане на стоката само при откриване на произволен производствен дефект,  несъответствие с обявения търговски знак  или в случай на погрешно изпратена от нас стока. Тя трябва да е в първоначалния си вид / оригинална опаковка / не изпрано / с наличните етикети и стикери без индикация, че стоката е била употребявана.Тогава връщането е за наша сметка.
Рекламацията се предявява до пет дни след закупуването на стоката. При рекламация купувачът има право на намаление на цената, замяна на стоката с нова за сметка на продавача или възстановяване на стойността й.