0

Конструктори

Любимите играчки на децата са конструкторите. С елементите от всеки конструктор те строят фигури, машини, механизми и най- различни проекти. Сглобяването на отделните части ще ги забавлява, но ще и развие въображението, мисълта и сръчността им. Предлага Ви за най-малките меките конструктори с гумени части на Clemmy, за деца над 3 години са подходящи конструкторите с едри части от пластмаса на Dolu, децата над 5 години ще получат първите си умения да свързват части с болтове и винтове благодарение на металните конструктори и пластмасовите конструктори на Clementoni и разбира са конструкторите на Wange за възрастни тип лего с тяхна помощ ще направите триизмерни модели на известни забележителности в света. Всички тези марки предлагат качествени продукти за един прекрасен момент с любимите хора.

ASIS Камионче за боклук DIY TRUCKИграчка камион за боклук на Asis, която може да се сглобява и разглобява. Тя ще осигури безброй забавни часове игра н..

14,00 лв.

CITY TOURIST Такси за сглобяване с винтовертЗанимателна играчка такси за сглобяване, децата ще харесат много този страхотен конструктор! Трябва да сгл..

25,00 лв.

CLEMENTONI MECHANICS LABORATORY Конструктор 130 елемента КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯMechanics Laboratory от Clementoni ще разкрият тайните на механиката и..

23,00 лв.

CLEMENTONI MECHANICS LABORATORY Конструктор 130 елемента ЛОДКА   Mechanics Laboratory от Clementoni ще разкрият тайните на механиката и..

21,00 лв.

CLEMENTONI Конструктор 130 елемента БЪГИ SCIENCE PLAY MECHANICSMechanics Laboratory от Clementoni ще разкрият тайните на механиката и инженерство..

21,00 лв.

CLEMENTONI Конструктор 130 елемента ХЕЛИКОПТЕР SCIENCE PLAY MECHANICSMechanics Laboratory от Clementoni ще разкрият тайните на механиката и инжен..

23,00 лв.

CLEMENTONI Конструктор 200 елемента SCIENCE PLAY MECHANICS  Конструирай модели със лостове и зъбни колела! Над 20 модела на самолети и хеликопт..

35,00 лв.

CLEMENTONI Конструктор 200 елемента КАМИОНИ SCIENCE PLAY MECHANICS  С този комплект можеш да конструираш модели със лостове и зъбни колела! Над..

28,00 лв.

CLEMENTONI Конструктор Антарктическа експедиция Mechanics Laboratory от Clementoni ще разкрият тайните на механиката и инженерството пред де..

40,00 лв.

Не е в наличност
DOLU Детско влакче 58 части

DOLU Детско влакче 58 части Дeтcĸoтo влaĸчe нa Dоlu ще зaбвaвлявa и yчи дeцaтa. Bлaĸчeтo мoжe дa ce cглoбявa и дa ce ĸapa пo peлcитe. To ce cъcтoи ..

25,00 лв.

С този конструктор детето ви ще играе с часове. Той ще помогне на детето ви да разпознава различните цветове, форми, както и да развива моторика..

15,00 лв.

DOLU Конструктор 50 части TOODLER PLAY SET  С този конструктор детето ви ще играе с часове. Той ще помогне на детето ви да разпознава разл..

20,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 80 резултата (7 страници)