0

Кухни и домакинско обзавеждане

Търсите играчка детска кухня при нас ще намерите детска кухня с течаща вода, мини детски кухни, големи комплекти за готвене, както и различни аксесоари за тях. С помощта на детските играчки кухни, ще дадете шанс на малките готвачи, да развиват своите способности, подражавайки на мама. В магазин Маняче ще откриете различни детски кухни, детски печки, детски микровълни, детски перални, детски колички за пазаруване, детски колички за сервиране, шевни машини, детски прахосмукачки, детски кухненски сервизи и много други детски играчки. 

ASIS Блендер с функцииАко детето ви винаги иска да ви помага в готвенето, то детски блендер с функции на  Asis е чудесен подарък за нег..

14,00 лв.

ASIS Готварска печка с функцииСтрахотна мини готварска печка с функции прекрасен подарък за всяко дете! Детска готварска печка със светлини и звуци.Иг..

14,00 лв.

Asis Детска мини кафемашина с функцииПрекрасна детска кафемашина, която да е като на мама и татко – за такава играчка си мечтае почти всяко дете,..

14,00 лв.

Asis Детски миксер с функцииАко детето ви винаги иска да ви помага с готвенето, то детски миксер с купа Asis е чудесен подарък за ..

14,00 лв.

ASIS Комплект мини кухня и хладилник с функции Мини детска кухня е прекрасно предложение за всеки дом в който няма място за голяма детска кухня. ..

23,00 лв.

ASIS Комплект прахосмукачка и пералня с функции Мини детска прахосмукачка и мини детска пералня е прекрасно предложение за всеки дом в който няма..

23,00 лв.

ASIS Комплект ютия с пара и дъска за гладенеДетска ютия с пара и дъска за гладене е прекрасно предложение за всеки дом в който няма място за големи де..

35,00 лв.

BOWA Детски щанд за плод и зеленчук SUPERMARKET

BOWA Детски щанд за плод и зеленчук SUPERMARKET Детски супермаркет за всеки малък продавач. Супермаркета е с удобни колела, с които можеш да я п..

20,00 лв.

-12%
Bowa Куфарче Раница Мини Кухня Kitchen

Bowa Детска мини кухня в раница куфарче  Страхотена детската мини кухня на Bowa за всеки малък майстор готвач. Компактно подредена кухня в..

15,00 лв. 17,00 лв.

-6% ново
BOWA Кухня с барбекю и течаща вода 43ч. BOWA Кухня с барбекю и течаща вода 43ч.

BOWA Кухня с барбекю и течаща вода 43ч. Tази кухня с барбекю и течаща вода щe ce пpeвъpнe в любимaтa игpaчĸa нa вcичĸи мaлĸи любитeли гoтвaчи! Bo..

60,00 лв. 64,00 лв.

DOLU Детски сервиз за чай  Страхотен комплект за всяка малка дама. Стимулира развитието на въображението и ролевите игри. Комплектът включва:1..

20,00 лв.

DOLU Кухненски комплект в количка

DOLU Кухненски комплект в количка Страхотен кухненски комплект за всички малки майстор готвачи.В удобна количка - тролей, за да бъде навсякъде с теб...

19,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 98 резултата (9 страници)