0

Детски инструменти

Едни от най-желаните детски играчки за момчета са детските инструменти. Те развиват координацията, зрението, любопитството и въображението. Всеки малък майстор има нужда от детска работилница пълна с детски винтоверт, детски ъглошлайф, детска бормашина, детска резачка. Разбира се за всеки по-малък ремонт в къщи от детски куфар с инструменти в който да има детска отвертка, детски клещи, детски ключ, детски чук, детски гаечен ключ и детски предпазни очила. Ремонта нека започне сега!  Доставете радост и много забавни часове игра на вашето дете с детските инструменти предлагани от детски магазин Маняче. 

Bowa Куфарче Раница с Инструменти Tool

Bowa Детски център с инструменти в раница куфарче  Детския център с инструменти на Bowa е страхотен комплект за всяко детеКомпактно подреден в р..

17,00 лв.

BOWA Куфарче-раница бензиностанция с колиИграчка бензиностанция с коли на Bowa ще се превърне в новата любима играчка на всички малчугани. Играчката п..

17,00 лв.

BOWA Куфарче-раница със строителна площадка и коли BUILDINGИграчка куфарче-раница със строителна площадка и коли на Bowa ще се превърне в новата любим..

17,00 лв.

BOWA Маса Работилница Profession Repairman 64ч. Стpaxoтна детска маса работилница от Воwа с инcтpyмeнти. С тях можете да си представяш как пoпpaв..

40,00 лв.

BOWA Маса със строителна площадка и инструментиИграчка строителна площадка и инструменти на Bowa ще се превърне в любима играчка на всички малчугани. ..

44,00 лв.

BOWA Маса-работилница REPAIR TOOL Детска работилница на Bowa ще се превърне в любима играчка на всички бъдещи строители. Малчуганите ще се забавл..

43,00 лв.

BOWA Маса-работилница с каска WORK SHOP Страхотна играчка маса-работилница на Bowa ще се превърне в новата любима играчка на всички малки майстор..

39,00 лв.

HCS TOOL SET Детско куфарче - работилница със звук и светлина 2в1Детското куфарче раотлница имa yдoбнa дpъжĸa зa нoceнe в pъĸa, ĸaĸтo и ĸoлeлцa, c ĸoи..

33,00 лв.

OCIE ARTISAN Винтоверт Страхотен детски винтоверт с предпазни очила за всички малки майстори.Играчката спомага за развитието на координацията, зр..

12,00 лв.

OCIE ARTISAN Игрален комплект с бормашина 5 части Страхотен комплект детски инструменти за всички малки майстори. Комплектът включва: работеща бо..

19,00 лв.

OCIE ARTISAN Ъглошлайф Страхотен детски ъглошлайф с предпазни очила за всички малки майстори. Играчката спомага за развитието на координацията, з..

12,00 лв.

OCIE Детска Работилница Детска работилница с 39 части от OCIE ще се превърне в любимата играчка на всички малки майстори! Играчката спомага ..

35,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 36 резултата (3 страници)