0

Дъски за писане и магнити. Маси и чинове

Не е в наличност
LEGNOLAND Магнитна дъска с животни LEGNOLAND Магнитна дъска с животни

LEGNOLAND Магнитна дъска с животни  Тази магнитна дъска е изработени от висококачествен дървен материал, напълно безопасни за децата. Може да р..

23,00 лв.

Не е в наличност
LEGNOLAND Магнитна дъска три в едно

LEGNOLAND Магнитна дъска три в едно Тази магнитна дъска е изработени от висококачествен дървен материал, напълно безопасни за децата. Дъската има дв..

26,00 лв.

Дъска за рисуване две в едно MY FIRST BOARD  Музикална дъска за рисуване във формата на сладко слонче - куфар, което може да носиш навсякъде. Дъс..

28,00 лв.

Не е в наличност
Светеща дъска за рисуване EASEL Светеща дъска за рисуване EASEL

Светеща дъска за рисуване EASEL  Светеща дъска за рисуване, която има удобна поставка. Можеш да спуснеш поставката и да рисуваш без да я д..

20,00 лв.

DOLU Маса с пейки за пикник ЕДНОРОГ- UNICORN Прекрасна детска маса, подходяща за използване както на закрито, така и на открито. На тази удобна м..

70,00 лв.

Не е в наличност
Маса с конструктор-DOLU Маса с конструктор-DOLU

Маса с конструктор-DOLU Удобна детска маса, която включва и конструктор.Характеристики:• Пластмасов конструктор;• Материал-пластмаса;•..

30,00 лв.

BOWA Дъска за рисуване DRAW AND WRITEИграчка дъска за рисуване на Bowa, малките деца ще се забавляват рисувайки. Вземи химикалката и нарисувай нещо. С..

9,00 лв.

Не е в наличност
DOLU Детски чин с маса ЕДНОРОГ-UNICORN DOLU Детски чин с маса ЕДНОРОГ-UNICORN

DOLU Детски чин с маса ЕДНОРОГ-UNICORNСвързан пластмасов чин със седалка. Под чина има удобна стойка, изработена от здрава и висококачествена пла..

45,00 лв.

Не е в наличност
Детски чин с маса-DOLU

Детски чин с маса-DOLU Характеристики:• Пластмасов чин със седалка, с който вашето мъниче ще може с удоволствие и комфорт да подготвя домашните ..

60,00 лв.

Магнитна дъска за писане-DOLU

Магнитна дъска за писане-DOLU С детската магнитна дъска, Вашето дете бързо и лесно ще научи как да образува различни думи и изрази!Развива творче..

60,00 лв.

Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)