0

Пластмасови играчки

PLGo Пирамида Животни Комплектът на "Playgro" включва 6 различни по размер кубчета във формата на столчета изработени от здрава пластмаса, с коит..

12,00 лв.

PLGo Пъзел Диви Животни Този детски пъзел с животни от 9 части може да се използва като учебно помагало, което в същото време ще помогне да разви..

8,00 лв.

WINFUN Волан SPEEDSTER DRIVER   Мечтаният от всяко дете волан със скоростен лост за 2 скорости и светещо табло  Екранът изобразява ка..

33,00 лв.

Не е в наличност
WINFUN Кафене с две фигурки WINFUN Кафене с две фигурки

WINFUN Кафене с две фигурки  Комплект за забавна игра на кафе сладкарница Включва: кафе сладкарница, клиент, продавачка, табела с меню, маса и ..

30,00 лв.

Не е в наличност
WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар

WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар   Комплект за забавна игра на пожарна станция  Включва: пожарна станция, пожарникар, пожа..

30,00 лв.

WINFUN Играчка за дърпане - музикален рак с ринговеШарен, цветен музикален рак с рингове за подреждане и за дърпане е прекрасен подарък за дете над 12..

27,00 лв.

WINFUN Играчка за дърпане - музикален охлюв с топчета Шарен, цветен музикален охлюв-пумпал е прекрасен подарък за дете над 12 месеца.Натиснете ма..

30,00 лв.

Не е в наличност
PlayGo Мини кухня PlayGo Мини кухня

Занимателна играчка мини кухня. Кухнята има движещи се елементи и бутони за активиране на определени функции.  Играчката има звукови ефекти. В..

18,00 лв.

Не е в наличност
PlayGo Играчка слон с топчета и рингове PlayGo Играчка слон с топчета и рингове

Занимателна играчка слонче Бутай слончето и чуй забавната музика! Натисни цветето на гърба на слончето и виж как ще изстреля топчетата през хобот си..

35,00 лв.

Не е в наличност
PlayGo Детски метален пумпал

Детски пумпал играчка е познат на всеки. Това е играчка която тренира двигателните умения на децата, красивите картинки и цветове ще грабна внимание..

13,00 лв.

Не е в наличност
PLGo Пирамида с кубчета 2382 PLGo Пирамида с кубчета 2382

PLGo Пирамида с кубчета 2382Комплектът на "Playgro" включва 10 различни по размер кубчета с подредени числата от 1 до 6 плюс още 4 кубчета с картинки ..

13,00 лв.

Не е в наличност
PLGo Писта на 6 нива с топчета PLGo Писта на 6 нива с топчета

PLGo Писта на 6 нива с топчетаTaзи голяма бебешка писта с топчета щe aнгaжиpa внимaниeтo на детето и щe гo пpeдpaзпoлoжи зa вeceли игpи и зaбaвлeния.Π..

20,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)