0

Пластмасови играчки

PlayGo Детски метален пумпал

Детски пумпал играчка е познат на всеки. Това е играчка която тренира двигателните умения на децата, красивите картинки и цветове ще грабна внимание..

13,00 лв.

PLGo Пирамида Животни Комплектът на "Playgro" включва 6 различни по размер кубчета във формата на столчета изработени от здрава пластмаса, с коит..

12,00 лв.

PLGo Писта на 6 нива с топчетаTaзи голяма бебешка писта с топчета щe aнгaжиpa внимaниeтo на детето и щe гo пpeдpaзпoлoжи зa вeceли игpи и зaбaвлeния.Π..

20,00 лв.

PLGo Пъзел Диви Животни Този детски пъзел с животни от 9 части може да се използва като учебно помагало, което в същото време ще помогне да разви..

8,00 лв.

PLGo Пъзел Животни от Фермата Този детски пъзел с домашни животни от 9 части може да се използва като учебно помагало, което в същото време ще по..

8,00 лв.

PLGo Пъзел топка Дъга Играчка пъзел топката се състои от 5 кръгови елемента с различен диаметър, зелено, жълто, червено, синьо и оранжево. З..

12,00 лв.

WINFUN Влак с чукче и топки POUND N PLAY   Чудно шарено влакче с два мигащи фара  Забий с чука топчето в отвора и виж как ще изскочи ..

30,00 лв.

WINFUN Волан SPEEDSTER DRIVER   Мечтаният от всяко дете волан със скоростен лост за 2 скорости и светещо табло  Екранът изобразява ка..

30,00 лв.

Не е в наличност
WINFUN Кафене с две фигурки WINFUN Кафене с две фигурки

WINFUN Кафене с две фигурки  Комплект за забавна игра на кафе сладкарница Включва: кафе сладкарница, клиент, продавачка, табела с меню, маса и ..

30,00 лв.

Не е в наличност
WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар

WINFUN Пожарна станция с кола и пожарникар   Комплект за забавна игра на пожарна станция  Включва: пожарна станция, пожарникар, пожа..

30,00 лв.

WINFUN Полицейска станция с кола и полицай   Комплект за забавна игра на полицейски участък  Включва: полицейски участък, завъртаща с..

30,00 лв.

WINFUN Играчка за дърпане - музикален рак с ринговеШарен, цветен музикален рак с рингове за подреждане и за дърпане е прекрасен подарък за дете над 12..

27,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)