0

Играчки за баня

ASIS Меки кубчета за баня ЖИВОТНИ Меките кубчета с животни на „Asis” ще помогнат на вашето дете да развие както възприятията си за форма и цвят, ..

13,00 лв.

PLGo Играчка за Баня Пръскащ Пингвин розов Хайде да направим къпането забавно с играчката за баня Пръскащ Пингвин!Пингвин от "Playgo" е удобн за ..

15,00 лв.

PLGo Играчка за Баня Пръскащ Пингвин синХайде да направим къпането забавно с играчката за баня пръскащ Пингвин!Пингвин от "Playgro" е удобн за хващане..

15,00 лв.

Не е в наличност
Бебешка играчка за баня Палавите пирати

Бебешка играчка за баня Палавите пирати Забавна играчка за баня Спомага за развитието на зрителните възприятия на детето, разпознаването на различ..

16,00 лв.

Не е в наличност
JT Книжка за Баня Happy World с животни JT Книжка за Баня Happy World с животни

JT Книжка за Баня Happy World с животниТази бебешка книжка за баня с заоблени ръбове е подходяща за използване във вода и е с 8 цветни меки гумени стр..

7,00 лв.

Не е в наличност
PlayGo Играчка за баня КИТОВЕ PlayGo Играчка за баня КИТОВЕ

PlayGo Играчка за баня КИТОВЕ Играчка за баня семейство китове.Комплектът съдържа:• 3 бр. играчкиПодходяща за деца над 6 месеца..

20,00 лв.

Не е в наличност
Купички за баня-CLEMENTONI BABY

Купички за баня-CLEMENTONI BABY Характеристики:• Цвeтни кyпички зa бaня Mини Mayc c кoитo дeтeнцeтo дa ce зaбaвлявa и дa игpae пo вpeмe нa бaня!..

13,00 лв.

Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)