0

ASIS Играчки

-15%
ASIS Автовоз куфар с мини коли ASIS Автовоз куфар с мини коли

ASIS Автовоз куфар с мини колиИграчка автовоз с коли на Asis ще осигури безброй забавни часове игра на всички малчугани. Автовозът е с форма..

34,00 лв. 40,00 лв.

ASIS Блендер с функцииАко детето ви винаги иска да ви помага в готвенето, то детски блендер с функции на  Asis е чудесен подарък за нег..

14,00 лв.

ASIS Готварска печка с функцииСтрахотна мини готварска печка с функции прекрасен подарък за всяко дете! Детска готварска печка със светлини и звуци.Иг..

14,00 лв.

ASIS Дрон R/C STUNT

ASIS Дрон R/C STUNT Този дрон е с лек корпус с размери: 30 см дължина.Има удобно включване с един бутон. Не е нужно свързване на батерията.Стабилен е..

70,00 лв.

ASIS Дрон с камера R/C TARANTULA X-62W  Този дран е с вградена система от 6 оси за стабилност при полет.Той е с големи размери, подходящ за упот..

199,00 лв.

ASIS Йоника с 37 клавиша MUSIC WORLDДетска йоника с 37 клавиша ще забавлява всички малки музиканти. Йониката има 37 клавиша и различни звукови ефекти...

35,00 лв.

ASIS Камионче за боклук DIY TRUCKИграчка камион за боклук на Asis, която може да се сглобява и разглобява. Тя ще осигури безброй забавни часове игра н..

14,00 лв.

ASIS Козметичен център за кукли със звук и светлина Момичетата обичат да играят с кукли и ето че сега могат да сложат своята кукла на удобен стол..

18,00 лв.

Asis Кола с пушек и дистанционно управление Steam H2O RacherПочувствай се като истински рали състезател с колата на Asis с пушек. Количката е изключит..

79,00 лв.

ASIS Комплект ютия с пара и дъска за гладенеДетска ютия с пара и дъска за гладене е прекрасно предложение за всеки дом в който няма място за големи де..

35,00 лв.

ASIS Меки кубчета за баня ЖИВОТНИ Меките кубчета с животни на „Asis” ще помогнат на вашето дете да развие както възприятията си за форма и цвят, ..

13,00 лв.

Не е в наличност
ASIS Сгъваем дрон с HD камера ASIS Сгъваем дрон с HD камера

ASIS Сгъваем дрон с HD камера Характеристики:Този дронът може да бъде сгънат до компактен и удобен за пренасяне размер.Има камера 2M пискела и включе..

109,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 29 резултата (3 страници)