0

DOLU Играчки

-20%
DOLU Детски сервиз за чай DOLU Детски сервиз за чай

DOLU Детски сервиз за чай  Страхотен комплект за всяка малка дама. Стимулира развитието на въображението и ролевите игри. Комплектът включва:1..

16,00 лв. 20,00 лв.

Не е в наличност
DOLU Детско влакче 58 части

DOLU Детско влакче 58 части Дeтcĸoтo влaĸчe нa Dоlu ще зaбвaвлявa и yчи дeцaтa. Bлaĸчeтo мoжe дa ce cглoбявa и дa ce ĸapa пo peлcитe. To ce cъcтoи ..

25,00 лв.

С този конструктор детето ви ще играе с часове. Той ще помогне на детето ви да разпознава различните цветове, форми, както и да развива моторика..

15,00 лв.

DOLU Конструктор 50 части TOODLER PLAY SET  С този конструктор детето ви ще играе с часове. Той ще помогне на детето ви да разпознава разл..

20,00 лв.

DOLU Кухненски комплект в количка

DOLU Кухненски комплект в количка Страхотен кухненски комплект за всички малки майстор готвачи.В удобна количка - тролей, за да бъде навсякъде с теб...

19,00 лв.

Не е в наличност
DOLU Мини боулинг DOLU Мини боулинг

DOLU Мини боулинг Комплект мини боулинг Dolu е чудесен начин за развитие на творческото мислене и въображение у децата. Играта на боулинг..

10,00 лв.

DOLU Моята първа кухня  Прекрасен подарък детска кухня за всеки малък майстор готвач! Играчката спомага за развитието на детското въображе..

37,00 лв.

DOLU Пясъчник  Пясъчник от висококачествена пластмаса във формата на красиво цвете. Превърнете градината си в истински курорт. Може да се използв..

20,00 лв.

Бейзбол-DOLU

Бейзбол-DOLU Характеристики:• Развива координацията на детето;• Цветната бухалка и топки спомагат за по-лесното научаване на цветоветеКомпл..

13,00 лв.

Не е в наличност
Детска кола люлка 4в1 - Dolu

 Детска кола люлка 4в1 - Dolu  Детска кола-люлка с предпазен борд и родителски контролИграчката може да се използва по 4 начина:1. Люлка съ..

87,00 лв.

Детска кола люлка 4в1 от  Dolu

 Детска кола люлка 4в1 от  Dolu Детска кола-люлка с предпазен борд и родителски контролИграчката може да се използва по 4 начина:1. Люлка съ..

87,00 лв.

Не е в наличност
Детска люлка-DOLU Детска люлка-DOLU

Детска люлка-DOLU Характеристики:• Весел дизайн на " чудовище", който ще забавлява Вашето дете;• Лесна за употреба;• Може да се използ..

28,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 38 резултата (4 страници)